Tīmekļa vietne „Draudzīgais kalendārs” - Bičevska, Anna (Latvijas Universitāte, 2015)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni “Draudzīgais kalendārs”, kurā ir iespējams izveidot savus notikumus un dalīties tajos ar citiem vietnes lietotājiem, tādejādi apvienojot kalendāra un sociālā portāla funkcijas – apskatīt notikumus nedēļas un dienas skatos, uzaicināt uz notikumiem savus draugus un piedalīties to komentēšanā. “Draudzīgais kalendārs” izstrāde tika veikta angļu valodā, lai varētu sasniegt plašāku mērķauditoriju.

The aim of this work is to develop a website “Friendly Calendar”, where it is possible to create events and invite friends to participate in them, therefore it is a mix of calendar and social portal functions – view events in a daily and weekly view, invite friends to events and discuss with them on event page. “Friendly Calendar” is made in English so it could reach bigger audiences.
Website „Friendly Calendar”
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; kalendāra sistēma; Laravel; notikumi