SIA "UNITED PANEL GROUP EUROPE" finanšu analīze - Liepiņa, Inese (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarba tēma ir SIA „UNITED PANEL GROUP EUROPE” FINANŠU ANALĪZE. Darbs ir izstrādāts latviešu valodā un tas sastāv no 3 daļām. Diplomdarba mērķis ir izanalizēt finanšu darbības rādītājus un izstrādāt priekšlikumus SIA „United Panel Group Europe” konkurētspējas paaugstināšanai. Darba mērķa sasniegšanai tika analizēta uzņēmuma finansiālā darbība par laika periodu no 2008. gada līdz 2010. gadam. Diplomdarbs ietver 11 tabulas un 12 attēlus. Šī darba izstrādei tiek izmantoti 16 informācijas resursi un literatūras avoti. Kopējais darba apjoms ir 52 lpp. Diplomdarba praktiskā pētījuma rezultāti apkopoti secinājumos un priekšlikumos.

The subject of this Diploma paper is THE FINANCIAL ANALYSIS OF SIA „UNITED PANEL GROUP EUROPE”. The work is prepared in the Latvian Language and it consists of three parts. The goal of this Diploma paper is the analysis of the financial results (data) and elaboration of the offers in order to increase the competitiveness of SIA „UNITED PANEL GROUP EUROPE”. To reach this goal the author has analyzed the practical activity of the company in the period of 2008 – 2010 years. The Diploma paper includes 11 tables and 12 pictures. As well 16 information and literature recourses were used in the preparation of this Diploma paper. Total volume of the Diploma paper is 52 pages. Practical investigation results are summarized in the conclusions and recommendations.
THE FINANCIAL ANALYSIS OF SIA "UNITED PANEL GROUP EUROPE"
Keywords: Ekonomika