Konteineru plūsmas analīze starp Dienvidaustrumāzijas un Eiropas reģioniem - Ladiga, Linda (Latvijas Universitāte, 2007)
Maăistra darbā „Konteineru plūsmas analīze starp Dienvidaustrumāzijas un Eiropas reăioniem” tiek veikta konteineru plūsmas starp Dienvidaustrumāzijas un Eiropas reăioniem padziĜinātu izpēti un analīzi, izmantojot statistiskos datus un matemātiskās prognozēšanas metodes, pašreizējo konteineru pārvadājumu sutuāciju pasaulē. Tika veikta konteineru plūsmas un konteineru kuău ietilpības paredzamais apjoms. Darbs var būt noderīgs speciālistiem, kas nodarbojas ar kravu un konteineru pārvadājumiem. Darbā tika izmantoti pēdējo gadu statistiskie dati par konteineru plūsmu starp Dienvidaustrumāzijas un Eiropas reăioniem, kas publicēti atskaitēs un specializētajos starptautiskajos žurnālos, publikācijās un pētījumos par konteinerizāciju, kā arī interneta resursos, kuri minēti literatūras sarakstā. Maăistra darbs sastāv no 83 lpp., satur: 8 zīmējumus, 16 tabulas, 7 grafikus un 46 literatūras avotus. Atslēgvārdi: konteiners, konteineru plūsma, konteineru vedējs.

3 ANNOTATION Work Conteiner cargo flows analysis between South East Asia and Europe is done to get a deeper glance and analyse container cargo flows between South East Asia and Europe regions development tendencies, features, by using historical data and mathematical methods of prognosis, review current world container carriage industry situation. Forcasting calculations for container cargo flows and container ship carrying capacity have been done. Work can be usefull for specialists, working in a freight forwarding and liner shipping companies. This work was made with reference to container carriage between South East Asia and Europe statistics of past several years and on the base of manuals, specialized international magazines, researches and publications on containerization theme and Internet sources provided in the literature list. Masters work consists of 83 pages, contains: 8 illustrations, 16 tables, 7 graphics and 46 literature sources. Keywords: container, container cargo flow, container carrier.
CONTEINER CARGO FLOWS ANALYSIS BETWEEN SOUTH EAST ASIA AND EUROPE
Keywords: Vadībzinātne