Spēle, izmantojot Godot Engine - Kurašovs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstītā ar 2D datorgrafiku palīdzību izstrādāto ARPG un resursu vākšanas datorspēles prasību specifikācijā un izstrādes process, kas tika veikts, izmantojot Godot Engine kā pamata lietotnes bāzi un GDScript kā galveno programmēšanas valodu. Datorspēles mērķis ir sniegt spēlētājiem aizraujošu pieredzi, kur spēlētāji cīnās ar ienaidniekiem, izmantojot dažādus veidus, lai iegūtu un savāktu nepieciešamos resursus. Specifikācijā tiek aprakstītas galvenās datorspēles funkcijas un prasības, ieskaitot spēlētāja kontroles mehānismu, ienaidnieku uzvedību, kā arī resursu ieguves un pārvaldības sistēmu.

The qualification work describes the requirements specification and development process of an 2D computer graphics-based ARPG and resource gathering computer game, using Godot Engine as the base application and GDScript as the main programming language. The aim of the computer game is to provide players with an immersive experience where players fight enemies and use different ways to obtain and collect the required resources. The specification describes the main features and requirements of the game, including the player control mechanism, the behavior of enemies, and the resource acquisition and management system.
Game using Godot Engine
Keywords: Datorzinātne; 2D datorgrafika; ARPG; Godot Engine; GDScript