Rojas novada tūrisma iOS lietotnes izveide - Baurovskis, Armands (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā – „Rojas novada tūrisma iOS lietotnes izveide” ir izstrādāta Rojas novada tūrisma lietotne iOS operētājsistēmai – „Roja Travel Guide”. Izstrāde tika veikta ar spējo programmatūras izstrādes metodi. Lietotne nodrošina informāciju divās valodās – latviešu un angļu – par Rojas novada tūrisma objektiem, kā arī ļauj lasīt jaunākās ziņas, kas ir saistītas ar novadu. Lietotne ir paredzēta tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem. Lietotne strādā pilnvērtīgi uz visiem iPhone un iPad modeļiem, kuri atbalsta iOS 5 versiju. Informācijas apmaiņa tiek veikta, izmantojot Rojas novada AmberKit kontu – lietotņu pārvaldības sistēma, kuru izstrādājusi „AmberPhone”.

In the qualification work – „Roja District tourism iOS application development” a mobile application – „Roja Travel Guide” about Roja district was developed. The application runs in iOS operating system, it was developed using Agile programming method. The application provides information in two languages – Latvian and English – about Roja district tourist facilities and latest news about the district. The application is designed for tourists and locals. The application works properly on all iPhone and iPad models that support iOS 5 version. The exchange of information is done through a Roja district account at AmberKit – the management system for applications, which is developed by "AmberPhone".
Roja District tourism iOS application development
Keywords: Datorzinātne