Latvijas augstskolu komunikācija sociālajos tīklos: Latvijas Universitātes, Rīgas Stradiņu Universitātes un Biznesa Augstskolas Turība piemērs - Žoludeva, Ieva (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura tēma ir „Latvijas augstskolu komunikācija sociālajos tīklos Latvijas Universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes un Biznesa augstskolas Turība piemērs”. Tā mērķis ir noskaidrot vidusskolnieku motivāciju pēc augstskolu komunikācijas sociālajos tīklos, noskaidrot mērķauditorijas, augstskolu pārstāvju viedokli par to. Teorētiskā daļa sastāv no nodaļām kā sociālie tīkli, organizāciju komunikācija, jaunieši, tīklu sabiedrības teorija, lietojuma un apmierinātības teorija. Darba pētnieciskajā daļā veikta augstskolu sociālo tīklu satura analīze, Pierīgas vidusskolnieku aptauja, strukturētās intervijas ar augstskolu pārstāvjiem un karjeras konsultantiem, lai noskaidrotu vidusskolnieku viedokli par augstskolu komunikāciju sociālajos tīklos.

The topic of Thesis is „Social Media Communication of Universities in Latvia: Examples of University of Latvia, Riga Stradiņš University and Turība School of Business Administration.” The aim of thesis is find out the motivation of secondary school students using university communication in social networks, find out the university representative opinion about it. The theoretical parts consist of chapters discussing social media, communication of organization, youth, network society theory, use and satisfaction theory. The practical part includes content analysis of social network, structured interviews with university representatives and career counselors to find out the views of secondary school students about university communication in social networks.
Social Media Communication of Universities in Latvia: Examples of University of Latvia, Riga Stradiņš University and Turība School of Business Administration
Keywords: Komunikācijas zinātne; jaunieši; komunikācija; Latvija Universitāte; Rīgas Stradiņu universitāte; Biznesa augstskola Turība