Adamāra matricu atbalsta bibliotēka - Bačkurs, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2010)
Darbā “Adamāra matricu atbalsta bibliotēka” tiek realizēta funkciju bibliotēka, kas ļauj konstruēt dažādu izmēru Adamāra matricas. Tiek atbalstītas 9 būtiski dažādas Adamāra matricu konstrukcijas metodes. Bibliotēka tika veidota C++ programmēšanas valodā. Atslēgas vārdi: Adamāra matricas, Adamāra matricu konstrukcijas, C++

In the work “Hadamard matrix support library” a function library is implemented that supports the construction of Hadamard matrices of various sizes. The library Supports 9 notably different Hadamard matrix construction methods. The library is implemented in the C++ programming language. Key words: Hadamard matrices, Hadamard matrices' constructions, C++
Support Library for Hadamard Matrices
Keywords: Datorzinātne