Mājas lapa uzņēmumam - Skutelis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa portāls izstrādāts SIA Salang-P uzņēmuma vajadzībām, šī mājaslapa ļauj lietotājam iepazīties ar uzņēmuma piedāvātajiem pakalpojumiem un plašo preču klāstu. Portālā var uzzināt par uzņēmuma darbības sfērām, akcijām, jaunumiem, pārstāvju kontaktiem un iegūt citu nozīmīgu, aktuālo informāciju. Vietnes administrators var veikt izmaiņas informatīvajā saturā, to rediģējot vai pievienojot – rakstus, galerijas, reklāmkatalogus, veikt darbības, kas nav atļautas jebkuram citam mājaslapas lietotājam ar neatbilstošu tiesību komplektu. Projekts paredzēts kā informatīvs avots jau esošajiem klientiem kā arī vietne jaunu klientu piesaistei. Atslēgvārdi: mājas lapa, HTML, PHP, CSS, JavaScript, MySQL.

For the purposes of Salang-P ltd. was developed internet portal. It will allow users to familiarize themselves with the services and a wide range of products, the company offers. The site can learn about the areas of business, promotions, news, contacts, company representatives and get other important and relevant information. Site administrators can edit portal content by editing or adding new articles, galleries, and advertising directories to perform acts that are not available to other users of the site, which is insufficient for this office. The project has two objectives: to inform you about new offers existing customers and attract new ones. Keywords: web site, HTML, PHP, CSS, JavaScript, MySQL.
Company website
Keywords: Datorzinātne