Pamatlīdzekļi, to uzskaite un analīze AS "Rīgas Kinostudija" - Kozlovska, Līga (Latvijas Universitāte, 2011)
Maģistra darba tēma ir „Pamatlīdzekļi, to uzskaite un analīze AS „Rīgas Kinostudija””. Maģistra darba mērķis - izpētīt AS „Rīgas Kinostudija” pamatlīdzekļu uzskaiti, novērtēt to atbilstību likumdošanas aktiem, un veikt pamatlīdzekļu analīzi, novērtēt nepilnības un izstrādāt priekšlikumus pilnīgākai pamatlīdzekļu uzskaitei un ieteikt risinājumus efektīvākai pamatlīdzekļu izmantošanai. Pirmajā nodaļā tiek ietverta maģistra darba teorētiskā daļa. Otrajā nodaļā veikts uzņēmuma darbības raksturojums. Maģistra darba trešajā nodaļā tika raksturota un izvērtēta pamatlīdzekļu uzskaite AS „Rīgas Kinostudija”, un rasti risinājumi pilnvērtīgākai uzskaitei. Ceturtajā nodaļā veikta uzņēmuma pamatlīdzekļu analīze un dots novērtējums. Maģistra darba atslēgas vārdi ir: pamatlīdzekļi, uzskaite, analīze.

Master thesis topic is "Fixed assets, the record-keeping and analysis of them at JSC "Riga Film Studio “". Master thesis aim is to explore the JSC "Riga Film Studio" fixed assets, assess their compliance with the laws, analyse fixed assets, assess gaps and develop proposals for a more complete accounting of fixed assets and recommend solutions for more efficient use of fixed assets. The first chapter includes theoretical part of master thesis. In the second chapter is the description of the company. In the third chapter was described and evaluated the fixed assets accounting JSC "Riga Film Studio", and found out solutions for improving accounting. The fourth section focuses on the company's fixed asset analysis and evaluating. The master thesis key words are: fixed assets, record-keeping, analysis.
Fixed assets, the record-keeping and analysis of them at JSC "Riga Film Studio"
Keywords: Ekonomika