Psihoemocionālie riski montāžas darbiniekam eksporta būvobjektos ārkārtas situācijas laikā - Beitiņš, Emīls (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba autors Emīls Beitiņš izstrādājis Bakalaura darbu par tēmu – “Psihoemocionālie riski montāžas darbiniekam eksporta būvobjektos ārkārtas situācijas laikā”. Darba kopējais apjoms 60 lpp, rezultāti apkopoti 7 tabulās, ievietoti 27 attēli. Darba izstrādāšanai izmantoti 25 literatūras avoti. Bakalaura darba mērķis ir apzināties pasākumu kopumu darba devējam, lai samazinātu psihoemocionālu stresu darbiniekam atrodoties ārvalstī ārkārtas situācijas laikā, kad nav zināma tuvākā iespēja atgriezties mājās pie ģimenes. Bakalaura darba uzdevums: Apzināties kādus pasākums uzņēmums varētu ieviest nākotnē, lai samazinātu darbinieku psiholoģisko stresu, kā arī apzināties cik lielu psiholoģisko stresu darbinieki piedzīvoja ārkārtas situācijas laikā, kad nebija iespējams atgriezties mājās no komandējuma plānotajā laikā.

The author of the work, Emīls Beitiņš, has developed the Bachelor's work on “Psychoemotional risks to an assembly worker at export construction sites during an emergency”. Total size of work, p. 60, results are summarised in 7 tables and 27 images inserted. 25 sources of literature have been used to develop the work. The aim of the bachelor's work is to be aware of a set of measures for the employer to reduce psychoemotional stress when an employee is in a foreign state during an emergency, when the closest possibility of returning home to his family is unknown. Bachelor's work: Be aware of what action the company could take in the future to reduce the psychological stress of its employees, as well as how much psychological stress the employees experienced during an emergency when it was not possible to return home from the mission at the scheduled time.
Psychoemotional risks to an assembly worker at export construction sites during an emergency
Keywords: Arodveselība un drošība darbā; COVID-19; psiholoģiskais risks; preventīvie pasākumi; darba uzdevums ārzemēs