Apavu veikala mājas lapa - Izdebska, Vera (Latvijas Universitāte, 2012)
Šajā dokumentā ir aprakstīta izveidota interneta apavu veikala mājas lapa Gnomapavi.lv .Mājas lapa izstrādāta lai cilvēki varētu apskatīties veikala asortimentu, izvelēties tieši apavus pēc meklēšanas kritērijām, nopirkt apavus internetā, neizejot na mājas. Savukārt veikala administrācija varēs atvieglot sev darbu , ievietojot internetā reklāmas sludinājumus par jaunām kolekcijām, papildināt informāciju par preci , piegādi , apavu kopšanu u.c.

There is a description of shoestore website Gnomapavi.lv in this document. The shoestore homepage is made in order so that people can look through assortement of shop , choose and buy shoes over the internet on different criteria,without going out from home.. This website will also make it easier for administartion of shop to post advertisement of new shoes collections , put new information about products, delivery,shoes care etc.
Website of the shoe store
Keywords: Datorzinātne