SAP tehnoloģijas pielietojums datu analītikai - Griņuka, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2020)
Pēdējos gados SAP tehnoloģijas attīstās arvien straujāk un tiek plaši lietotas datu analītikas jomā. Bakalaura darbā tiek apskatītas SAP kompānijas piedāvātie risinājumi datu analītikai, jo SAP tehnoloģijas mūsdienās skaitās viena no pašiem galvenajiem datu analītikas platformām un ir konkurētspējīgas tirgū. Darba mērķis ir aplūkot un veikt SAP kompānijas datu analītikai piedāvāto tehnoloģiju analīzi.

SAP technologies are developing very fast and are widely used in the data analytics. The bachelor's thesis examines the solutions for data analytics offered by the SAP company, because SAP technologies today are considered to be one of the main data analytics platforms and are competitive in the market. The aim of the work is to look at and perform an analysis of the technologies offered by SAP company for data analytics.
SAP technology usage for data analytics
Keywords: Datorzinātne; datu analītika; atvērtie dati; SAP; SAC