Resursu pārvaldības lietotne - Maļejevs, Jegors (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīta resursu pārvaldības lietotne. Lietotne ir paredzēta celtniecības resursu pārvaldībai un aprēķinu veikšanai dažāda apjoma projektos. Lietotnes ietvaros ir paredzēta lietotāju un projektu pārvaldību funkcionalitāte, objektu datu ievadīšana, rezultātu iegūšana no ievaddatiem, un rezultātu saglabāšana un eksportēšana PDF formātā. Lietotnes ietvaros ir divas lietotāju grupas: lietotājs, kas veic visas pamatdarbības, un administrators, kuram ir tiesības izveidot un pārvaldīt lietotājus. Lietotnes darbība notiek uz WPF ietvara bāzētas lietotnes, izmantojot Microsoft SQL Server kā datu bāzes platformu, kā arī izmantojot iText 7 satvaru priekš PDF datņu ģenerēšanas eksportēšanā. Atslēgvārdi: resursu pārvaldība, C#, WPF, aprēķini.

The following qualification work describes a resource management application. The application’s aim is to provide the management of various construction resources and to make calculations for various size projects. The application is intended to have user and project management functionality, object data input, result calculation from input data, as well as result saving and exporting in PDF format. The application contains two user gorups: users, that do all main actions, and administrators, who can create and manage users. Actions on the application happen on a WPF framework based application and it uses Microsoft SQL Server as a database platform, as well as using the iText 7 framework for PDF file generation for exporting. Keywords: resource management, C#, WPF, calculations.
Resource management application
Keywords: Datorzinātne; resursu pārvaldība; C#; WPF; aprēķini