Tautastērpu noliktavas uzskaites sistēma - Straume, Katrīna Tīna (Latvijas Universitāte, 2023)
Sistēma projektēta kā Latvijas tīmeklī pieejama informācijas sistēma domāta speciāli tautas deju kolektīviem, lai atvieglotu tērpu uzskaitīšanas un izdošanas darbu. Sistēmā ir divi galvenie lietotāji, dejotājs un tērpu pārzinis, tērpu pārzinis ir spējīgs iegūt lietotāju datus un piešķirt tiem tērpus vienkāršā veidā. Dejotājs ir spējīgs apskatīt visus tērpus, kādi ir pievienoti lietotnē, apskatīt sev piešķirtos tērpus, un kā tie izskatās. Lietotnē pastāv speciāli izveidota autentifikācija, kas ļauj lietotājiem piereģistrēties, pietiekties, izrakstīties.

The system is designed on a regional level, specifically made for Latvian folk dance colectives to make costume information storing and costume distribution easier. System has two main roles, dancer and costume lead, the costume lead is able to create new costume data, delete, edit them, and distribute to other dancers. As well this role is able to see user data. Other users – dancers, can see only their data and the costume that has been assigned to them. This signifficantly makes it easier for dance colectives to distribute costumes, in such big events as the Song and Dance festival. System aslo has a custom authenticaiton page so user can sign up, log in, log out.
Costume warehouse accounting system
Keywords: Datorzinātne; lietotne; laravel; tērps; piešķiršana