Iekšējā audita darba izpildes un kvalitātes rādītāji Latvijas valsts pārvaldē - Faituša, Ivita (LU Ekonomikas un vadības fakultāte, 2015)
Iekšējā audita likums nosaka tiesisko regulējumu iekšējā audita sistēmas izveidošanai, darbībai un koordinācijai ministrijā un iestādē, kā arī iekšējo auditoru pienākumus, tiesības un nosacījumus neatkarības un objektivitātes principu ievērošanai.
Ziņojums LU 73. zinātniskajā konferencē.
Keywords: iekšējais audits; ministrijas; iestādes; pašvaldības