Klientu līgumu datu apstrādes un pārvaldības sistēma - DAPS - Laviņa, Una Loreta (Latvijas Universitāte, 2021)
Šis dokuments ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātās sistēmas “Klientu līgumu datu apstrādes un pārvaldības sistēma – DAPS” dokumentācija. Tajā ir iekļauta programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts, saskarņu projektējums, testēšanas dokumentācija, kā arī projekta pārvaldības apraksts. “Klientu līgumu datu apstrādes un pārvaldības sistēma – DAPS” ir sistēma, kura paredzēta uzņēmuma darbiniekiem, lai nodrošinātu klientu datu un to līgumu apstrādi tiešsaistē. Šī darba mērķis ir izstrādāt mūsdienīgu, ērti lietojamu tīmekļa vietni, kurā būs iespēja saglabāt klientu un līgumu datus sistēmas datubāzē un pēc tam piekļūt tiem. Sistēmas izstrādē būtiska loma ir drošībai, jo tajā paredzēts uzglabāt uzņēmuma iekšējo informāciju, kuru nedrīkst izpaust trešajām personām.

This is the documentation of the system “Customer contracts data processing and management system – DAPS” developed for the qualification work. The document includes specification of software requirements, software design description, user interface design, testing documentation and project management description. “Customer contracts data processing and management system – DAPS” is a system designed for the company's employees to ensure the processing of customer data and their contracts online. The aim of this work is to develop a modern, easy-to-use website, where it will be possible to store customer and contract data in the database and then access them. Security plays a key role in the development of the system, as it is intended to store internal company’s information that must not be disclosed to third parties.
Customer contracts data processing and management system - DAPS
Keywords: Datorzinātne; Datu apstrādes un pārvaldības sistēma; datu pārvaldība; datu apstrāde; tīmekļa vietne