Mākoņpakalpojumu funkcionālo testu automatizācija - Anžjānis, Gundars (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbs “Mākoņpakalpojumu funkcionālo testu automatizācija” tika izstrādāts ar mērķi apkopot informāciju un izstrādāt funkcionālos automatizētos testus, kuri pārbaudīs mākoņpakalpojumu dotās iespējas. Pētījuma daļā ir izveidoti un izpētīti funkcionālie automatizētie testi, kuri pārbauda daļu no iespējām, ko sniedz mākoņpakalpojumi. Darba gaitā tika izstrādāti trīs funkcionālie automatizētie testi un tika analizēti iegūtie rezultāti. Bakalaura darbs sastāv no 4 nodaļām un 30 apakšnodaļām. Tas satur 49 lpp, tajā ir 23 attēli. Darba izstrādē tika izmantoti 30 literatūras avoti, visi svešvalodā.

The goal of bachelor work “Functional test automation of cloud services” is to summarize available information about the topic and to develop functional automated tests, that would test possibilities of cloud services. Research part consists of developing and explored functional automated tests, that test a part of the possibilities that are available on cloud services. During the work three automated tests were developed and analysed the results. Bachelor work consists of 4 chapters and 30 subchapters. It consists of 49 pages and 23 figures. 30 literature sources were used, all of them in a foreign language.
Functional test automation of cloud services
Keywords: Datorzinātne; mākoņpakalpojumi; testēšana; automatizētā testēšana; funkcionālā testēšana