SIA “Furors Cafe” darbības analīze un attīstības iespējas - Gluškovs, Ivars (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba autors: Latvijas Universitātes, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības, studiju programmas Komercdarbības organizācija students Ivars Gluškovs. Kvalifikācijas darba tēma: SIA „Furors Cafe” darbības analīze un attīstības iespējas. Kvalifikācijas darba vadītāja: pasniedzēja, Mg.paed. Inta Kalniņa Kvalifikācijas darba atslēgas vārdi: uzņēmējdarbība, mārketings, vide, likumdošana, stratēģija, klients, attīstība. Kvalifikācijas darba mērķis: pētīt un analizēt uzņēmuma SIA „Furors Cafe” darbību, un noteikt tā attīstības iespējas. Kvalifikācijas darba mērķa sasniegšanai izvirzītie uzdevumi: 1. Veikt teorētiskās literatūras analīzi par uzņēmējdarbību; 2. Raksturot uzņēmējdarbības vispārējo vidi; 3. Izpētīt mārketinga darbības virzienus un vispārējos procesus; 4. Izpētīt un analizēt SIA “Furors Cafe” darbību; 5. Izpētīt uzņēmuma likumisko vidi; 6. Analizēt uzņēmuma personāla darbību un struktūru; 7. Izvērtēt SIA “Furors Cafe” mārketinga darbības; 8. Analizēt uzņēmuma finansiālos rādītājus; 9. Veikt klientu aptauju; 10. Izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma SIA “Furors Cafe” attīstībai. Pētījuma periods: 2015.-2017. Kvalifikācijas darbā izmantota teorētiskā pētījumu metode, dokumentu, tabulu, attēlu datu apkopošana un analīze. Pētījuma galvenais secinājums: uzņēmējdarbība ir process, kas sevī ietver klientus, darbiniekus, sadarbības partnerus, konkurentus, likumdošanu plānošanu, analizēšanu, produktus, pakalpojumus un visus ar to saistītos faktorus un darbības, galvenokārt ieņēmumu un peļņas gūšanas nolūkos. Kvalifikācijas darba struktūra: darbs sastāv no 49 lapaspusēm bez pielikumiem, 24 attēliem un 8 tabulām. Teorijas analīze balstās uz 16 zinātniskās literatūras un informācijas avotiem. Pievienoti 13 pielikumi.

Author of the qualification paper: The University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics, student of the first level professional higher education, study program Business organization Ivars Gluskovs. The topic of the qualification paper: The analysis and development opportunities of the company SIA „Furors Cafe”. The supervisor of the qualification paper: lecturer, Phd., Inta Kalnina The key words of the qualification paper: lusiness, marketing, environment, legislation, strategy, customer, development. The aim of the qualification paper: To study and analyze the activities of SIA "Furors Cafe" and to determine its development possibilities. Tasks made to achieve the aim of the qualification paper: 1. To conduct the analysis of theoretical literature on entrepreneurship; 2. To describe the general business environment; 3. To explore the marketing activities and general processes; 4. To investigate and analyze the activity of SIA "Furors Cafe"; 5. To explore the legal environment of the company; 6. To analyze the activities and the structure of the company's staff; 7. To evaluate the marketing activities of SIA "Furors Cafe"; 8. To analyze company's financial indicators; 9. To Carry out a customer survey; 10. To develop proposals for the development of SIA "Furors Cafe". The period of research: 2015.-2016. In the qualification paper are used theoretical research method, collection of documents, tables, picture data and analysis. The main conclusion of this research: Entrepreneurship is a process that involves customers, employees, partners, competitors, planning, analyzing, products, services and all related factors and activities, mainly for revenue and profit purposes. The Structure of the qualification paper: The paper consists of 49 pages without the annexes, 24 images and 8 tables. The analysis of the theory is based on the sources of 16 scientific literature and information. There are 13 Annexes added.
The analysis and development opportunities of the company SIA "Furors Cafe"
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; uzņēmējdarbība; mārketings; vide; likumdošana; stratēģija