Radioaktivitāte - Kļaviņš, Māris (LU Akadēmiskais apgāds, 2023)
Mācību grāmatas mērķis ir iepazīstināt lasītāju ar radioaktivitātes fenomenu, jautājumiem par atoma kodola stabilitāti, radioaktīvo elementu, starojuma iedarbību un izmantošanas iespējām. --///-- Šis ir nekomerciāls izdevums, un visi ievietotie attēli ir tikai iepazīšanās,mācīšanās un pētniecības mērķiem, tādi, kurus neaizsargā autortiesības (Public Domain) vai arī kuru autori tos klasificējuši atbilstoši CC BY-NC-SA 4.0 licences lietojumam.
Mācību grāmata
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES; atoma kodola stabilitāte; radioaktīvo elementu un starojuma iedarbība; zinātnes un tehnikas progress