Sistēmu pārvaldīšanas platformas "Atlas" pilnveidošana - Žeibe, Ēriks (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta Latvijas Bankas sistēmai “Atlas” jauna komponente “universālā ievadforma”. Komponentes mērķis ir ļaut veikt CRUD darbības ar dažādiem viena līmeņa objektu veida datiem pie nosacījuma, ka komponentes konfigurācijā ir norādīts konkrēts tīmekļa API jeb biznesa sistēma, kas nodrošina konkrēta datu veida CRUD darbību izpildi. Tādā veidā uz šīs komponentes pamata var izstrādāt datu rediģēšanas formas priekš dažādām lietotāju vajadzībām un datiem.

The paper describes development of a new component “universal input form” for the Bank of Latvia’s system “Atlas”. The purpose of the component is to do CRUD operations to different one level object type data on condition, that in component’s configuration there is specified a specific web API (business system) that provides execution of CRUD operations for a specific type of data. That way, based on this component, it is possible to develop data editing forms for different user needs and data.
Additions to system management platform "Atlas"
Keywords: Datorzinātne; Atlas; ievadforma; Angular; TypeScript