If informācijas sistēmu papildinājumi - Ošiņš, Augusts (Latvijas Universitāte, 2010)
Šis kvalifikācijas darbs ir par esošo „If P&C Insurance” informācijas sistēmu papildināšanu OCTA+ akcijas ietvaros. Šīs akcijas laikā klientiem būs iespēja internetā iegādāties OCTA apdrošināšanas polises, kurām ir piesaistīta Kasko apdrošināšanas polise zādzību riskam. Kvalifikācijas darbā aprakstītas ir izmaiņas, kas saistītas ar šo polišu saglabāšanu, izdošanu un attiecīgo rēķinu izdošanu.

This qualification work is about the additions to the current „If P&C Insurance” information systems due to the OCTA+ campaign. During this campaign clients will be able to purchase OCTA insurance policies with an attached Kasko insurance policy for the theft risk. Changes associated with the policy saving, issuing and the corresponding invoice issuing have been described in the qualification work.
Additions to the If information systems
Keywords: Datorzinātne