Dzīvnieku pietura - tīmekļa vietne sludinājumiem - Gintere, Megija Lelde (Latvijas Universitāte, 2022)
Tīmekļa vietne “Dzīvnieku pietura”, kas paredzēta dzīvnieku adoptācijai nodrošinās tādas funkcijas, kā informācijas iesūtīšana administrācijai un dzīvnieku apskatīšana iedalītajās kategorijās. Šīs tīmekļa vietnes galvenais mērķis ir, lai pie mums nonākušie dzīvnieciņi atrod labus saimniekus un nonāk jaunās mājās un nepavada savu atlikušo dzīvi “pieturā” jeb pagaidu mājās/patversmēs. Galvenās iespējas, ko vietne nodrošina ir atrast dzīvniekus dotajās kategorijās, iesūtīt dzīvnieku informāciju par kādu Jūsu vai atrastu dzīvnieku, lai ievietotu to mājaslapā, kā arī aizpildīt adopcijas pieteikumu.

Animal stop - website for advertisements The Animal Stop website for the adoption of animals will provide functions such as sending information to the administration and viewing animals in categorized categories. The main purpose of this website is for the animals that come to us to find good owners and return to their new homes and not spend the rest of their lives in a 'stop' or temporary home / shelter. The main possibilities provided by the site are to find animals in the given categories, to send animal information about someone or to find an animal to be placed on the website, as well as to fill in an adoption application.
Animal stop - web site for advertisements
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; Dzīvnieku pietura; Dzīvnieka profils; Potenciālais saimnieks; Pieteikums