Iekšējā tūrisma attīstība Kaļiņingradas reģionā - Balakhnina, Yana (Latvijas Universitāte, 2015)
Kaļiņingradas apgabals ir unikāla Krievijas Federācijas teritorija ar īpašu ģeogrāfisko atrašanās vietu, kurai ir liels dabas un vēsturiskais potenciāls tūrisma attīstībai. Maģistra darba mērķis ir novērtēt situāciju tūrisma jomā šajā reģionā, tā turpmākas attīstības priekšnoteikumus, kā arī sagatavot priekšlikumus, lai sekmētu iekšzemes un starpvalstu tūrisma attīstību.

The Kaliningrad region is unique territory of the Russian Federation with special geographical location which has great natural and historical potentials for tourism development. The master thesis aims to evaluate the state of tourism sphere in the region for further development and to suggest measures for growth of the tourist flow inside region from foreign countries as well from the main territory of Russian Federation.
Development of Internal Tourism in Kaliningrad Region
Keywords: Baltijas jūras reģiona studijas; Kaliningrad region; Kaliningrad region; internal tourism; tourism resources,natural, historical and cultural potential; tourism infrastructure