Interneta veikala pārvaldības sistēma - Grīnšteins, Dans (Latvijas Universitāte, 2015)
Interneta veikala pārvaldības sistēma ir pārvaldības sistēma interneta veikalam, kas palīdz interneta veikala administrācijai viegli un ātri pārvaldīt savu interneta veikalu, kā arī piedāvā internetveikala īpašniekiem ērtu pārskatu par reģistrētajiem lietotājiem, grupām, kategorijām, produktiem, akcijām, pasūtījumiem un pasūtītajām precēm. Sistēmai ir trīs lietotāju grupas – nereģistrētie lietotāji, reģistrētie lietotāji un Administrācija. Nereģistrētiem lietotājiem ir iespēja reģistrēties interneta veikalā, lai kļutu par reģistrētiem lietotājiem. Reģistrētie lietotāji var pievienot preces iepirkuma grozam un veiktu pasūtījumus. Administrācijai ir iespēja pārvaldīt interneta veikala saturu. Pārvaldīt lietotājus un to tiesības.

Online store management system is a management system for online shop that helps online store administration easily and quickly manage their online store, as well as offers online store owners a convenient overview of the registered users, groups, categories, products, promotions, orders and ordered items. The system has three user groups - non-registered users, registered users, and the administration. Non-registered users are able to sign up online store to become registered users. Registered users can add products to the shopping cart and make orders. The administration has the opportunity to manage the online store content. Manage users and their rights.
Online store management system
Keywords: Datorzinātne; Interneta veikals; Vadības sistēma; Lietotāju tiesības; Administrācijas panelis