Tīmekļa vietne - Meļko, Artis (Latvijas Universitāte, 2010)
Nepieciešams tīmekļa portāls, lai varētu viegli publicēt aktuālu informāciju tā apmeklētajiem, kā arī dalīties ar informatīviem materiāliem attēliem un audio failiem. Publicējot informāciju internetā tiek atvieglota jaunu klientu piesaiste un informācijas aprite. Tika izveidots portāls ar, kuru iespējams veikt šīs darbības.

There is a need for web site to easily publish information for it's visitors, as well ability to share images and audio files. It is easier to attrack new cliets and other random visitors by publishing information on web. So the web site was created to support these actions.
Web page
Keywords: Datorzinātne