Testēšanas rīku izmantošana PL/SQL moduļu testēšanā - Bēteris, Salvis (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā ir apskatīta testēšanas nozīme programmatūras izstrādes procesā, piedāvājot ieskatu un sīkāku analīzi moduļu testēšanas posmā. Darba ietvaros izpētīti specializētie PL/SQL moduļu testēšanas rīki. Apskatīta to uzbūve un iespējas. Testējot atklāti testu rezultāti, pārbaudot korektus un apzināti kļūdainus moduļus, kā arī salīdzinājumam piedāvāts autora izstrādāts testa kods.

The meaning of testing in software development process has been viewed in the bachelor paper. Insight and detailed analysis in module testing stage have been proposed. Specialized PL/SQL module testing tools have been investigated, their structure and possibilities have been inspected. While testing, test results have been discovered by checking both correct and deliberate erroneous modules. Author has offered a test code, developed by himself as a comparison.
Usage of testing tools for PL/SQL module testing
Keywords: Datorzinātne