Uzkrājumu veidošanas iespējas Latvijā - Juškēviča, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma „Uzkrājumu veidošanas iespējas Latvijā” ir aktuāla, jo finanses ir ļoti svarīga dzīves sfēra, no finansēm ir atkarīga katra cilvēka dzīve. Lai sasniegtu noteiktu mērķi, darba rakstīšanas gaitā tiks pētīti un analizēti uzkrājumu veidošanas tirgi Latvijā, tie ir: noguldījumu tirgus, dzīvības apdrošināšanas tirgus, ka arī finanšu instrumentu tirgus. Bakalaura darbs sastāv no 3 daļām. Pirmā daļa ir teorētiskā, kurā no zinātniskās literatūras tiek apskatītas trīs, pēc autora domām galvenās uzkrājumu iespējas: tie ir noguldījumi, dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu iespējam, ka arī finanšu instrumenti (vērtspapīri un atvasinātie finanšu instrumenti). Otrā darba daļa ir analīzes daļa, kurā tiek statistiski analizētas visas trīs uzkrājumu veidošanas iespējas par pēdējiem trim gadiem ( no 2011. līdz 2013.gadam). Statistiskā analīze tiek veikta no noguldītāja viedokļa. Trešā daļā tiek salīdzinātās uzkrājumu veidošanas iespējas sava starpā, tiek izteiktas priekšrocības v

Bachelor's thesis: "Savings opportunities in Latvia” is topical, because finance is a very important sphere of life, life of every person depends on finances. To achieve a certain goal, during the writing process, will be studied and analyzed Savings markets in Latvia, which are: deposit market, the life insurance market, as well as financial instruments market. The Bachelor consists of 3 parts. The first part is theoretical, in which the scientific literature are characterized three, according to the author opinion the main savings options: they are deposits, life insurance with savings opportunities and financial instruments (securities and financial derivatives). The second part of the work is part of the analysis, which are statistically analyzed all three savings opportunities for the last three years (from 2011 to 2013). Statistical analysis is performed of the depositor's point of view. The third part of the savings opportunities will be determined advantages and disadvantages
Savings opportunities in Latvia
Keywords: Ekonomika