Lietotne ziņojumu sastādīšanai mopēdu nomas organizācijai - Baldaševičs, Ignats (Latvijas Universitāte, 2018)
Darba gaitā, izmantojot SAP Fiori tehnoloģiju, tika izstrādāta mopēdu nomas lietotne, kura sastāv no lietotāja saskarnes priekš nomas organizācijas vaditājam un klientu datubāzes. Aplikāciju praksē var izmantot mopēdu nomas uzņēmums, lai atvieglot savu ikdienas darbu un veikt turpmāko uzņēmējdarbības analīzi. Lietotne tika izstrādāta, pamatojoties uz esošiem aplikāciju lietojamības standartiem. Tika realizētas divas lietotnes versijas - mobilā un tīmekļa.

During the work, a moped rental application was developed using the SAP Fiori technology. Application consists of a user interface for the hire manager and client database. A moped rental company can use this application to facilitate their day-to-day work and further make a business analysis. The app was developed based on existing application-specific standards. Two versions of the application were implemented: mobile and web.
Application for compiling reports for a moped rental organization
Keywords: Datorzinātne; SAP ABAP; UI5; JavaScript; Fiori; OData