Demonstrējuma eksperiments ķīmijas mācību stundās - Pestovs, Pāvels (Latvijas Universitāte, 2010)
Demonstrējuma eksperiments ķīmijas mācību stundās. Pestovs P., zinātniskais vadītājs Dr. ķīm., doc. Logins J. Bakalaura darbs, 67 lappuses, 8 attēli, 3 tabulas, 37 literatūras avoti, 2 pielikumi. Latviešu valodā. DEMONSTRĒJUMA EKSPERIMENTS, ĶĪMIJAS MĀCĪBU STUNDA, DEMONSTRĒJUMA IZVĒLES KRITĒRIJI, DEMONSTRĒJUMA VEIDI, DEMONSTRĒŠANĀS NOSACĪJUMI. Darbā ir veikta literatūras analīze par ķīmijas demonstrējuma metodiku, atlasīti deviņpadsmit mācību procesam noderīgi demonstrējumi, veikta to eksperimentālā pārbaude un izstrādāti demonstrēšanas metodiskie ieteikumi skolotājiem.

Chemical demonstration in the classroom lesson. Pestovs P., supervisor doc. Logins J. Bachelor’s thesis, 67 pages, 8 figures, 3 tables, 37 literature references, 2 appendices. In Latvian. CHEMICAL DEMONSTRATION, CHEMISTRY LESSON, DEMONSTRATION SELECTION CRITERIA, CHEMICAL DEMONSTRATION FUNCTIONS, SUCCESSFUL DEMONSTRATION REALIZATION CONDITIONS. In work the analysis of the literature on carrying out of demonstration experiment at chemistry lessons is studied, nineteen suitable demonstration experiments for educational process are selected, experimental check is done and methodical recommendations are developed for teachers.
Chemical demonstration in the classroom lessons
Keywords: Ķīmija