Sociālā pedagoga darbs iekšējās kārtības noteikumu ievērošanas veicināšanā vispārizglītojošās izglītības iestādēs - Celmiņa, Ieva (Latvijas Universitāte, 2022)
Ievas Celmiņas diplomdarbs “Sociālā pedagoga darbs iekšējās kārtības noteikumu ievērošanas veicināšanā vispārizglītojošās izglītības iestādēs” izstrādāts 2021./2022. mācību gadā. Diplomdarba mērķis - raksturot sociālā pedagoga darbu iekšējās kārtības noteikumu ievērošanas veicināšanā vispārizglītojošās izglītības iestādēs. Darba teorētiskā daļa sastāv no skolas iekšējās kārtības noteikumu raksturojuma, skolas iekšējās kārtības noteikumu ievērošanas ietekmējošo faktoru analīzes un sociālā pedagoga darbības raksturojuma iekšējās kārtības noteikumu ievērošanā. Diplomdarba praktiskajā daļā tiek analizēts pētījums par iekšējās kārtības noteikumu ievērošanu X vidusskolā un Y pamatskolā, izstrādāta un aprobēta sociālpedagoģiskās darbības programma skolas iekšējās kārtības noteikumu ievērošanas veicināšanai.

Diploma paper of Ieva Celmiņa, titled “The work of a social pedagogue promoting the observance of inner order regulations in general education institutions” carried out in 2021/2022 academic term. The aim of the diploma paper was to describe the work of a social pedagogue in promoting the observance of inner order regulations in general education institutions. The theoretical part of the work consists of the description of the school's internal rules, the analysis of the factors influencing the observance of the school's internal rules and the description of the social pedagogue's activities in improving the observance of the internal rules. In the practical part of the diploma paper, a study on the observance of inner order regulations in X secondary school and Y primary school is carried out and a program of social pedagogical activities for the promotion of observance of inner order school regulations is developed and tested. Keywords: general education institution, school internal regulations, social pedagogue, social pedagogical activity.
The work of a social pedagogue promoting the observance of inner order regulations in general education institutions
Keywords: Pedagoģija; sociālais pedagogs; skolas iekšējās kārtības noteikumi; sociālpedagoģiskā darbība; vispārizglītojošā izglītības iestāde