Thèbes. Hypogées : manuscript sur papyrus : 1ere partie : [gravīra] - (:unkn) unknown (Paris : C.L.F. Panckouke, 1820)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2011. gadā.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Paleography; Papyrology; Papyrus manuscript