Migrācijas ceļi no un uz Oracle - Gerasimenko, Irina (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darba mērķis ir izpētīt un salīdzināt Datu Bāzes Pārvaldības Sistēmas (DBPS) migrācijas iespējas, problēmas un to risinājumus. Tika izpētīts migrācijas process no Adabas D uz Oracle un no Oracle uz Adabas D DBPS. Darbā ir aprakstītas Adabas D un Oracle DBPS un to SQL programmēšanas valodas. Galvenais uzsvars ir likts uz datu bāzes shēmas un biznesa loģikas migrāciju.

The purpose of this bachelor work was to study and compare database management systems (DBMS) migration possibilities, problems and solutions. Migration process had been studied on Oracle and Adabas D DBMS. In this work were described Adabas D and Oracle DBMS and their SQL programming language. Main accent was taken for database scheme and business logic migrations.
Migration ways from and to Oracle
Keywords: Datorzinātne