Hibrīdie kvantu meklēšanas algoritmi: realizācija un veiktspējas analīze - Stūris, Daniīls (Latvijas Universitāte, 2025)
Hybrid Quantum Search Algorithms: Implementation and Performance

Hibrīdie kvantu meklēšanas algoritmi: realizācija un veiktspējas analīze
Hybrid Quantum Search Algorithms: Implementation and Performance
Keywords: Datorzinātne