Problēmu pieteikuma un apstrādes sistēma - Bariss, Ivars (Latvijas Universitāte, 2013)
Problēmu pieteikuma un apstrādes sistēma ir izstrādāta, lai atvieglotu bibliotēkas uzņēmuma tehnisko problēmu pieteikšanu un to apstrādi. Sistēmas funkcionalitāte sevī iekļauj problēmu pieteikšanas procesu, uzdevumu vadības procesu un ierīču tehnisko notikumu vēsturi. Sistēma ir izstrādāta ar HTML, CSS, JavaScript, PHP un MySQL programmēšanas valodām, izmantojo FuelPHP un Jquery bibliotēkas.

Problem application and processing system has been developed in order to facilitate application of technical problems in the library. The system's functionality includes problem application process, task management process and hardware technical history System is developed using HTML, CSS, JavaScript, PHP and MySQL programming languages, using FuelPHP and JQuery libraries.
Problem application and processing system
Keywords: Datorzinātne