Tīmekļa vietne „FindForMe” - Babris, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2013)
Portāls “FindForMe” ir uzlabota versija vienkāršam sludinājumu portālam, kura pamat būtība ir ļaut tā lietotājiem – autorizētam vai anonīmam – ievietot sludinājumu, vai tas būtu darbinieka meklējums, vai pirkšanas / pārdošana sludinājums, tā ievietotājam ir iespēja ne tikai norādīt atalgojumu, bet piedāvāt atlīdzību cilvēkam, kurš atradīs vai būs kā starpnieks sludinājumā meklētajam.

Portal "FindForMe" is an improved version of a simple advertisement portal, as the basic option is to allow its users - logged in or anonymous - advertise, whether it be an employee search, or buy / sell advertisement, the owner is able to not only specify the price for job, but also able to offer a reward for the person who finds what he / she is looking for.
Website „FindForMe”
Keywords: Datorzinātne