Informācijas sistēmu izstrādes projektu pārvaldība - Orlova, Daiga (Latvijas Universitāte, 2008)
Arvien biežāk, kā galvenā programmatūras izstrādes prasība no tās pasūtītāja puses tiek izvirzīta: kvalitatīvas un stabilas programmatūras izveide relatīvi īsā laika periodā, tādēļ, lai nodrošinātu klientu vajadzību apmierinātību un uzņēmuma konkurētspēju programmatūras izstrādes nozarē nepārtraukti nepieciešams domāt par pielietojamo programmatūras izstrādes metodoloģiju, piemērotību un uzlabošanu gan uzņēmuma ietvaros, gan katra šī uzņēmuma programmatūras izstrādes projekta ietvaros. Maģistra darba mērķis ir esoša programmatūras izstrādes projekta turpmākās attīstības dzīves cikla un metodoloģijas izvēle. Maģistra darba rezultāti: - Veikta konkrēta programmatūras izstrādes projekta turpmākās attīstības dzīves cikla un metodoloģijas izvēle; - Veikta izvēlētās metodoloģijas ieviešana šī projekta programmatūras izstrādes procesā.

Still more frequently, as the main requirement of software development from the half of its customer is: development of high-quality and stable software in the partly short period, therefore to ensure the satisfaction of necessities of provided clients and company competitiveness in software making industry, it is needful all time to intend about the suitability and improvement of software making methodology in all company and in each software development project. A master's degree work purpose is to make software making project further development sequencing life cycle and methodology choice. Master's degree work results: - Determined a life cycle and methodology for software making project further development sequencing; - Implementation of the selected methodology in this software development process
Information systems project management
Keywords: Vadībzinātne