Tīmekļa tērzēšanas lietotne - Cibulis, Niks (Latvijas Universitāte, 2023)
Šajā dokumentā ir aprakstīta kvalifikācijas darba “Tīmekļa tērzēšanas lietotne” izstrāde. Lietotnes mērķis ir ļaut lietotājiem izveidot kontus un apstiprināt tos, izveidot sarunu telpas un sūtīt ziņas tajās, kas būs pieejamas visiem lietotājiem, kas vēlēsies pievienoties konkrētai telpai. Kā arī piedāvāt iespēju lietotājiem tērzēt īstā laikā. Šajā dokumentā tiek aprakstītas sistēmas programmatūras projektējums, funkcionalitāte, prasības, projekta pārvaldība un daļa no programmatūras pirmkoda.

This document contains the documentation for “Web Chat App” application’s development. The applications purpose is to allow users to create accounts and confirm them, create chat rooms and send messages within them. These messages are saved and are show to all new users who open the chat room. As well as provide the option for users to chat with each other in real time. This document is meant to describe the systems software design, functionality, requirements, project management and some source code.
Web chat application
Keywords: Datorzinātne; tērzēšana; tīmekļa lietotne; C#; ASP. NET Core