Poliklīnikas IS - Kivleniece, Aija (Latvijas Universitāte, 2014)
Poliklīnikas IS ir informācijas sistēma, kurā ir atrodama informācija par poliklīnikas sniegtajiem pakalpojumiem, to izmaksām. Tāpat tiek sniegta detalizēta informācija par personālu, tā kvalifikāciju un pieņemšanas laiku. Šajā tīmekļa vietnē pacientam ir iespēja saņemt konsultāciju pie sev vajadzīgā ārsta un vajadzības gadījumā reģistrēties vīzītei, apstiprinājumu saņemot e-pastā, pirms tam veicot reģistrēšanos sistēmā.Šo tīmekļa vietni var lietot jebkurš lietotājs, kam ir piekļuve tīmeklīm un pamatprasmes darbā ar datoru. Tīmekļa vietne ir veidota CodeIgniter ietvarā, izmantojot PHP, CSS, HTML, JavaScript programmēšanas valodas.

Policlinic IS is a information sistem that contains information about the services provided by clinics, and their cost. It is also provides detailed information about the staff, their skills and making time. On this website, the patient is able to get advice on paraffin doctor and, if necessary, to register visit, be receiving a confirmation e-mail before doing the registration system. This web site can be used by any user who has access to the Internet and key to your computer. The work was developed in CodeIgniter framework using PHP, CSS, HTML, JavaScript programming languages.
Policlinic IS
Keywords: Datorzinātne