Kuldīgas apriņķa 9. iecirkņa pagasta tiesa: [sēžu protokoli] - Kuldīgas apriņķa 9. iecirkņa pagasta tiesa (My University, 1895)
Manuskriptu krājumā apkopoti Kuldīgas apriņķa 9. iecirkņa pagasta tiesas protokoli par Šnēpeles, Jātes un Māras pagastu tiesu protokolu, lēmumu un rīkojumu iznīcināšanu laika posmā no 1819.-1829. g., kā arī paši iznīcināšanai nolemtie materiāli.
Materiālu vairums latviešu valodā, atsevišķi materiāli vācu valodā.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law; Procesuālās tiesības; Tiesvedība; Pagasta tiesa - Kuldīgas apriņķis; Tiesas - Latvija, Kurzeme; Tiesu sēžu protokoli - Latvija,19. gs.; Legal procedure; Courts; Gerichte - Lettland, Kurland; Gemeindegericht - Landkreis Kuldiga; Gerichtsverhandlungen Protokollen - Lettland, Kurland; Rokrakstu kolekcija