Kuršu ķoniņi: sacensību darbs - Autors nezināms (My University, 1931)
Autors anonīms, teksts mašīnrakstā. Uz atsevišķas lapas pievienotas doc. A. Švābes kritiskas atsauksmes.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Kurzeme (Latvija) - vēsture; Kuldīgas apriņķis (Latvija) - vēsture; Kurzemes guberņa - vēsture; Muižniecība (Kurzemes guberņa) - vēsture; Zemes īpašnieki (Kurzemes guberņa) - tiesības; Ķoniņi, kuršu; Latvian history; Livlands Geschichte