Tīmekļa vietne pierakstu veikšanai - Kundziņa, Natālija (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni, kura nodrošinās pierakstu veikšanu klientiem uz speciālistu piedāvātajiem pakalpojumiem noteiktā laikā jeb notikumiem. Lietotājs var gan izveidot, gan atcelt savu pierakstu. Lietotājs savam pierakstam var pievienot komentāru un/vai bildi. Ja uz noteiktu notikumu pieraksts ir aizpildīts, lietotājs var pierakstīties gaidīšanas rindā. Tad, citam lietotājam atceļot savu pierakstu, brīva vieta tiek atdota pirmajam lietotājam gaidīšanas rindā. Pieejamos notikumus, speciālistus un pakalpojumus sistēmā ievada administrators. Administrators arī var rediģēt izveidotos notikumus un atcelt tos. Pēc notikuma administrators to pārskata, lai atzīmētu, vai klients/i ir to apmeklējis/uši un vai ir samaksājis/uši. Kvalifikācijas darba saturs iekļauj programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un projekta organizāciju.

The purpose of qualification work is to develop a web page that will allow clients to register for services provided by specialists for a specific time or, in other words, register for events. User can both register and cancel registration for the event. User can add comment and/or picture to his registration. If there are no free spots left for a specific event, user can join the waiting list. This way, if another user cancels his registration, the spot will be given to the first one in waiting list line. Available events, specialists and services are inserted in the system by administrator. Administrator can also edit created events and cancel them. After the event administrator reviews it to mark if all the clients have attended it and if all the clients have paid for it. The content of this qualification work includes software requirement specification, software design description, testing documentation and project organization.
Website for registration
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; pierakstīšanās uz notikumu; pierakstīšanās tiešsaistē; pierakstu pārvaldīšana