Tīmekļa vietne “Tava Ģērbtuve” - Engers, Jānis (Latvijas Universitāte, 2016)
Tīmekļa vietne “Tava Ģērbtuve” ir internet bāzēta sistēma, kas paredzēta, lai cilvēki ērti varētu atrast pircēju sporta ekipējumam, ko vairs nelieto. Cilvēki varēs publicēt sludinājumu ar savu preci, īsu parakstu un fotoattēlu, un pircējs varēs sazināties ar sludinājuma īpašnieku. Vietnes potenciālie lietotāji būs cilvēki no Latvijas, kas nodarbojas ar sportu, līdz ar to nebūs jāgaida vairākas nedēļas un jāizdod daudz nauda par piegādi, kā tas būtu izmantojot līdzīgas ārzemju tīmekļa vietnes.

Web site “Tava Ģērbtuve” is internet based system, which allows people advertise a sports equipment which is no longer used. This web site offers people to upload a picture and information about their product and allows the customer to communicate with seller. This web site is made for Latvian people so you will not have to spend a lot of money for the delivery.
Web site “Tava Ģērbtuve”
Keywords: Datorzinātne; Web; Laravel; php; TavaĢērbtuve