Reklāmas valoda laikrakstā “Rigasche Rundschau” 1939 - Zvirgzdiņa, Antra (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darba tēma ir “Reklāmas valoda laikrakstā “Rigasche Rundschau” (1939)”. Darbā tiek pētītas vācu laikrakstā “Rigasche Rundschau” esošās reklāmas un sludinājumi, to struktūra un sastāvdaļas. Bakalaura darba mērķis ir raksturot reklāmas un sludinājumus laikrakstā „Rigasche Rundschau“ (1939), vācu presi Latvijā kopumā, tehnisko attīstību laikrakstu tapšanā, kā arī parādīt laikrakstā izmantotās valodas īpatnības. Bakalaura darbā tiek veikts reklāmu un sludinājumu apraksts un tās tiek pētītas pēc dažādiem kritērijiem.

The Theme of the batchelor paper is “The Advertising language in the newspaper “Rigasche Rundschau” (1939)”. In the batchelor paper are studied the adverts and advertisements that are in the “Rigasche Rundschau”. The aim of the batchelor paper is to study the adverts and to fix their component parts, also characterize the German newspapers in Latvia in general and the technical developement in producing the newspapers. There is being made a description of adverts and advertisements and they are studied according to different criterions.
Advertising language in the newspaper “Rigasche Rundschau” 1939
Keywords: Vācu filoloģija