Pēc "Model-View-Controller" šablona izstrādāta universālā PHP darba vide Web Projektiem - Duhovnijs, Ņikita (Latvijas Universitāte, 2008)
Produkts („Pēc „Model-View-Controller” šablona izstrādāta universālā PHP darba vide Web Projektiem”) ir karkass (framework, vide), kurš piedāvā efektīvo risinājumu datus no tā apstrādes un atspoguļošanas atdalīšanai, kā arī sistēmā jau esošas funkcionalitātes izmantošanai, kas var stipri palīdzēt jebkura tipiska Web-projekta izstrādei.

„Model-View-Controller scheme-based universal PHP Framework for Web Projects” is a product, that provides an efficient way of separating data from its execution and presentation. Also framework allows to use its basic functionality, that should help in any typical Web-project development.
Model-View-Controller scheme-based universal PHP Framework for Web Projects
Keywords: Datorzinātne