Habilitētā fizikas doktora, profesora Jura Zaķa biobibliogrāfiskais rādītājs - Latvijas Universitātes Bibliotēka; Kore, Rūta (My University, 2018)
Latvijas Universitātes rektora, habilitētā fizikas doktora, profesora Jura Zaķa biobibliogrāfiskajā rādītājā ietvertie publicēto darbu (1947-2017) bibliogrāfiskie apraksti sagrupēti nodaļās: Profesora Jura Zaķa monogrāfijas. Profesora Jura Zaķa publikācijas iespieddarbos. Profesora Jura Zaķa autorapliecības, patenti. Profesora Jura Zaķa sagatavotie darbi. Profesora Jura Zaķa rediģētie un recenzētie darbi. Profesora Jura Zaķa vadītās, recenzētās, oponētās disertācijas. Intervijas un sarunas ar profesoru Juri Zaķi. Raksti par profesoru Juri Zaķi.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Latvijas Universitātes rektori; Augstākā izglītība - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitāte - biobibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas Universitātes profesori; Cietvielu fizika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Kristalogrāfija - biobibliogrāfiskais rādītājs; Pusvadītāji - biobibliogrāfiskais rādītājs; Stikla fizika - biobibliogrāfiskais rādītājs; Biobibliogrāfiskie rādītāji; Rectors of the University of Latvia; University of Latvia - biobibliographical index; Solid state physics - biobibliographical index; Higher education - biobibliographical index; Латвийский Университет - ректоры; Физика - биобиблиографический указатель; Физика твердого тела - биобиблиографический указатель