Latvijas PSR bezmugurkaulnieku fauna un ekoloģija - Latvijas Valsts universitāte. Bioloģijas fakultāte. Zooloģijas un ģenētikas katedra; Latvijas Valsts universitāte. Zooloģijas muzejs (Latvijas Valsts universitāte, 1980)
Rakstu krājumā publicēti materiāli par dažādām Latvijas bezmugurkaulnieku sistemātiskām grupām. Sevišķa uzmanība veltīta jautājumiem, kas saistīti ar faunas izpēti, ekoloģiju un šo pētījumu metodiku.
Фауна и экология безпозвоночных Латвийской ССР
Keywords: Bezmugurkaulnieki; Zooloģija; Bezmugurkaulnieku ekoloģija; Parazīti; Zirnekļi; Virpotāji (bioloģija); Kukaiņi; Безпозвоночные; Экология безпозвоночных; Зоология; Invertebrate ecology; Animal ecology