SIA „Agande finanses” grāmatvedības organizācija, metodika un tās novērtējums - Reinvalde, Maira (Latvijas Universitāte, 2014)
Darbā tiek raksturoti un analizēti uzņēmuma SIA „Agande finanses” grāmatvedības organizācijas dokumenti un grāmatvedības politika. Diplomdarba mērķis ir pamatojoties uz grāmatvedības uzskaiti reglamentējošo LR normatīvo aktu prasībām izpētīt un novērtēt sabiedrības ar ierobežotu atbildību SIA „Agande finanses” grāmatvedības organizāciju un politiku un izstrādāt priekšlikumus grāmatvedības kārtošanas un grāmatvedības organizācijas dokumentu pilnveidošanai. Darbā ir iekļautas trīs nodaļas un tajās tiek pētītas LR normatīvo aktu prasības, uzņēmuma SIA ,,Agande finanses” grāmatvedības organizācija un grāmatvedības organizācijas dokumenti un politika. Darba gaitā tika izstrādāti secinājumi un priekšlikumi grāmatvedības kārtošanas un grāmatvedības organizācijas dokumentu pilnveidošanai. Atslēgvārdi: grāmatvedības organizācija, grāmatvedības organizācijas dokumenti, grāmatvedības politika.

This diploma work describes and analyzes accounting organization documents and accounting policy of company Agande finances Ltd. Based onthere quirements of accounting regulatory laws and normative acts of the Latvian Republic the aim of this diploma is to explore and evaluate Agande finances Ltd accounting procedures and policies, and develope proposals for bookkeeping and accounting documents for improvement. Diploma work contains three chapters and they are being explored Latvian law and regulations requirements, company Agande finances Ltd accounting procedures and accounting documents and policies. During the work research was developed conclusions and recommendations for improvement of bookkeeping and accounting documents. Keywords: accounting procedures, accounting organization, accounting policy.
Company „Agande finanses” Ltd accounting organization, methodology and assessment
Keywords: Ekonomika