Skolotāja profesionālā identitāte un pedagoģiskā meistarība - Miķelsone, Ilze; Odiņa, Indra (LU Akadēmiskais apgāds, 2020)
Grāmata “Skolotāja profesionālā identitāte un pedagoģiskā meistarība” paredzēta studentiem, absolventiem, skolotājiem, skolotāju skolotājiem, tālākizglītotājiem, izglītības darbiniekiem un citiem interesentiem. Tās saturs atklāj izglītības sistēmas elastību un atvērtību sadarbībai un ir virzīts uz skolotāju kompetenču, pedagoģiskās meistarības un profesionālās identitātes pilnveidi, karjeras attīstību mainīgos apstākļos.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Sadarbība izglītībā; Skolotāja profesionālā pilnveide; Mācību materiāls