Ražošanas efektivitātes paaugstināšana Latvijas PSR rūpniecībā - Latvijas Valsts universitāte. PSRS tautsaimniecības nozaru ekonomikas katedra; Klazs, B. (Latvijas Valsts universitāte, 1976)
Visi krājumā ietilpstošie raksti vērtējami kā ieguldījums ekonomiskajā literatūrā par Latvijas PSR rūpnieciskās ražošanas ekonomiskās efektivitātes paaugstināšanas jautājumiem.
Резервы повышения эффективности производства в промышленности Латвийской ССР
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; Rūpniecība Latvijā; Darba ražīgums; Saimnieciskais aprēķins; Automatizētā vadības sistēma; Промышленность Латвии; Эффективность производства