Kurjeru maršrutu plānu sastādīšanas procesa pilnveidošana - Matisone, Dārta (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba nosaukums ir “Kurjeru maršrutu plānu sastādīšanas procesa pilnveidošana” Diplomdarbā apskatīts esošs biznesa process, analizēta tā darbība, konstatētas problēmas un rasti iespējamie risinājumi procesu optimizācijai. Pētījuma mērķis ir izanalizēt un apskatīt praktiskas loģistikas procesu uzlabojošas, un departamenta darbu atvieglojošas sistēmas ieviešana, atbilstoši konstatētajām problēmām biznesa procesā un to iespējamiem risinājumiem. Diplomdarba rezultātā veikta detalizēta analīze par biznesa procesa problēmām, iespējamiem risinājumiem un dažādu risinājuma aspektu praktisku ieviešanu uzņēmuma piegāžu manifesta veidošanas atvieglošanai. Atslēgvārdi : biznesa process, maršruts, ieviešana,sistēma.

The diploma thesis is – Courier route planning process improvement. Diploma examines an existing business process, analyses its operations, identifies problems and describes possible solutions for process optimization. The aim of the diploma is to analyze practical, logistical, process improving and department work simplifying method introduction, in regards to identified issues in the business process and the possible solutions of them. The result of this diploma is a detailed analysis of business process problems, possible solutions and practical implementation of different aspects of delivery manifesto simplification. Keywords: Business process, route, implementation, system.
Courier route planning process improvement
Keywords: Vadībzinātne; biznesa process; maršruts; ieviešana; sistēma